Finspångs Brunnsborrning

FBB Finspångs Brunnsborrning

Finspångs Brunnsborrning AB (FBB) startades 1979 och har med åren utvecklats till ett av Sveriges största vatten- och energiborrningsföretag. Företaget har sju aktiva borrteam med moderna borriggar lämpade för vatten-, energi- och entreprenadborrning. Dessutom äger du fem av marknadens kraftigaste kompressorer för borrning, vilket öker möjligheterna för att rätt borrdjup skall kunna uppnås.

FBB Finspångs Brunnsborrning AB ett andra generationens familjeföretag och drivs numera av bröderna David och Martin Johansson. De satsar på kunddriven utveckling med fokus på hållbarhet och deras kunder finns inom offentlig, kommersiell och privat sektor.

För att möta kundernas krav och förväntningar är de noga med att kontinuerligt investera för framtiden. Detta gör de genom att utveckling av medarbetarna och genom ny teknik som hela tiden blir mer klimatsmart. Detta tillsammans med att de värnar om en modern maskinpark med ledande kapacitet bidrar till hög kvalitet, trygg leverans och långsiktigt hållbara lösningar. Det gör också att oavsett uppdrag kan de erbjuda branschledande kompetens, kapacitet och leveransförmåga.

Allt arbeta som FBB Finspångs Brunnsborrning genomför bidrar på ett eller annat sätt till hållbar utveckling. Geoenergi i form av bergvärme är en helt och hållet förnybar energikälla. Den drivs av solen och eliminerar utsläpp av växthusgaser. När det gäller vattenborrning säkerställer företaget hållbar vattenförsörjning och vid entreprenadborrning bidrar de till att städer och infrastruktur kan utformas för bättre resurseffektivitet, lägre energiåtgång och mer klimatsmarta transportsystem.

Företaget utgår från Finspång och dess privatmarknad utgörs främst av kunder i Östergötland med omnejd. När det gäller kommersiella och offentliga uppdrag arbetar de över hela Sverige. Ett par av de kommersiella kunderna exempelvis IKEA och Rusta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *